tisdag 22 oktober 2013

Fotograf misstänks ha mördat sin fru

En rysk fotograf sitter häktad misstänkt för att ha mördat sin hustru. Kroppen efter hustrun, den 28-åriga välkända ryska fotomodellen Yulia Loshagina, hittades i Uralbergen. Den rättsmedicinska undersökningen gav bland annat besked om att Loshagina var HIV-positiv, och det har förekommit uppgifter om att polisen arbetar efter teorin att maken mördat sin hustru som hämd för att hon smittat honom med HIV.

Paret bodde i en miljonvåning i Jekaterinburg, och det var efter en fest i parets lägenhet som Loshagina försvann. Obekräftade lokala uppgifter till Daily Mail säger att man genom bland annat mobilspaning har bundit maken till det område ca 35 km väster om staden där kvarlevorna sedemera återfanns. Kroppen var i så dåligt skick att den fick identifieras med hjälp av DNA-teknik.

Efter att Loshagina försvann den 22 augusti startade hennes familj direkt ett sökande, medan maken fortsatte arbeta som vanligt.

Den askungelika kärlekshistorien mellan en lokalt känd fotograf, mest känd för sina bilder på ryska oligarker, och en framstående fotomodell, som tog sin början när mannen fotograferade kvinnan i en brudklänning och friade på stående fot, fick en allt annat än sagolik avslutning.


Källa: Daily Mail

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar