måndag 16 februari 2015

Jeff Cable till OS i Rio

För oss som inte får chansen att själv åka till de olympiska spelen är det roligt att följa de som får det. Eftersom man är fotograf själv så är det roligt att följa de hårt arbetande fotograferna som får chansen att åka dit. Nästa olympiska spel är i Rio 2016 och det är nu klart att den amerikanske fotografen Jeff Cable får chansen att åka dit. Ni som följer bloggen vet att vi brukat berätta om Cables äventyr vid vinter-OS i Sotji förra året och vid sommar-OS i London 2012. Trots ett totalspäckat schema tar Cable sig tid att blogga för att berätta om sina äventyr.

När det gäller OS i Sotji så var vägen fram till spelen minst lika intressant som händelserna under spelen. Det var många saker som krånglade både före och under resan, ända fram till sista flygningen från Moskva till Sotji. Jeff Cable har beviljats full credentials, alltså full åtkomst som fotograf, av den amerikanska olympiska kommittén.

De olympiska spelen i Rio går av stapeln mellan 5 augusti och 21 augusti 2016, och då ska man hinna med att kora vinnare i 306 grenar i 28 olika sporter.

/Fotofyndet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar