måndag 2 juni 2014

Stor paparazzihändelse

Kim Kardashian, vid ett annat tillfälle

Foto: Hollywood Branded
Licensierad enligt Creative Commons
Helgen kring den 23 maj gick en stor händelse i kändisvärlden av stapeln, nämligen bröllopet mellan Kim Kardashian och Kanye West. Hon, en modeikon och av många ansedd som en av världens vackraste kvinnor. Han, en stor och välkänd artist. I paparazzivärlden är Kim ett av de allra hetaste villebråden och bröllopet stod naturligtvis högt i kurs hos alla fotografer i kändisgebitet. Bröllopet skulle firas i dagarna tre, på olika platser i Europa, med start i det gamla franska slottet Versailles. Men var skulle makarna egentligen utbyta ringar? Det fanns uppgifter om att det satts upp två platser för ceremonin, för att ingen skulle kunna planera någon stor insats mot platsen. Den ena i Versailles och den andra i Florens i Italien.

För att ytterligare störa planeringen för paparazzifotograferna infördes ett tillfälligt flygförbud över Versailles, för att på så sätt säkerställa att inga helikoptrar hovrade över slottet och störde brudpar och gäster.

Trots alla förberedelser verkar åtminstone en fotograf ha fått en bild av paret under själva ceremonin, och man kan bara tänka sig vilka pengar den bilden lär ha inbringat.

Kim Kardashian är dotter till den numera avlidne advokaten Robert Kardashian, och affärskvinnan Kris Jenner. Robert Kardashian är bland annat känd som en av advokaterna som försvarade O.J. Simpson i mordrättegången 1995. Kris Jenner, född Houghton, gifte sig efter skilsmässan från Robert Kardashian med guldmedaljören i tiokamp i OS i Montreal 1976, Bruce Jenner.

Vill du se bilder av brudparet? Titta in på kändiswebplatsen TMZ, Kim and Kanye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar