onsdag 21 november 2012

Majsans, en intervju om sexiga underkläder som rekvisita

För den som tycker att det är trevligt att fotografera i sk budoir-stil, eller andra bilder med lite sexig underton, kommer ganska snart behovet att skaffa snygga underkläder till fotograferingen. Vi har pratat med den ena av de två ägarna till nätbutiken Majsans sexiga kläder som säljer korsetter, klänningar, nattlinnen, bh och trosor, kläder av bra kvalitet.

-Vilka är det som köper era kläder?
Det varierar, men den största gruppen som köper våra kläder är kvinnor mellan 35-45 år.

-Många använder den här typen av kläder som rekvisita för en fotografering. Får ni frågor om sådant?
Just gällande rekvisita för fotografering så är det inte så många som frågar om just det. Däremot har vi en hel del bloggare som föreslår samarbeten mot rabatter, där är vi däremot mer restriktiva. Men vi har en modell som faktiskt ger oss riktigt fina och proffsiga bilder.
-Säljer ni bara på nätet?
I dagsläget säljer vi bara på nätet men man vet aldrig vad som händer i framtiden. I helgen flyttade vi vårt lager som vi hade i hemmet till en stor lokal på 180 kvm. När vi flyttade in där så insåg vi att vi ganska snart kommer att växa ur lokalen, men vi har möjlighet till expansion upp till 420 kvm i samma lokal till överkomligt pris.

-Det låter ju bra, expansionsmöjligheter är alltid bra. Tar ni era produktbilder själva eller kommer de från leverantörerna?
De flesta bilder vi har i butiken kommer från våra leverantörer men som vi nämnde ovan så byter vi ut bilderna mot egna bilder allt eftersom. Allt för visa produkterna på ett bättre sätt än vad leverantörerna har. Sen är det ju alltid roligare att ha egna bilder, dvs. bilder som inte våra konkurrenter har.

-Ja så är det ju helt klart, bilderna är en stor del av produktbeskrivningen när det gäller kläder och snygga, unika bilder är det allra bästa. Händer det att era kunder skickar in bilder på era produkter?
Vi får en hel del egentagna bilder på kunder med våra produkter samt kunder som skickar in helkroppsfoton på sig själv för att få reda på vilken eventuell storlek de kan ha. Tyvärr håller inte alla den tekniska kvaliteten som vi vill ha på bilderna i butiken, så det är svårt att använda dem, men vi uppskattar dem ändå.

-Vad har ni för framtidsplaner för butiken?   
Våra framtidsplaner idag är att utöka vårt sortiment såpass mycket att vi kan tillfredsställa våra kunder i största möjliga mån. I detta läget kan vi väl också nämna att vi allt eftersom utökar de flesta av våra korsetter upp till 6XL.
I dagsläget är det inte lätt för en kvinna att hitta sexiga underkläder i större storlekar men vi har haft turen att få tag på en leverantör som syr upp fler och fler produkter i större storlekar. Riktigt trevligt att få erbjuda detta till våra kunder till ett vettigt pris, det har uppskattats mycket.
Butikens utseende kommer även att göras om så att kunder lättare kan se produkterna redan i kategorin då bl.a. produktbilderna idag är allt för små. Samtidigt skall vi göra det lättare för kunderna att göra en utsökning på just den storlek/färg etc. man är ute efter.

-Tack så mycket för att vi fick ställa några frågor och lycka till med butiken!

Om du söker något snyggt plagg till en fotografering, kolla på www.majsans.com!

/Christer Hägglund

Fotofyndet, kameratillbehör & fototillbehör

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar