lördag 15 april 2017

Ettårsfirande vloggare

För ett år sedan bestämde sig skidåkaren Jon Olsson för att börja vlogga. Han ville bevara minnen från alla roliga saker han får vara med om, och han ville göra det i filmform. Han bestämde sig för att återuppta vloggandet som han till och från, mest från, pysslat med sedan flera år. Men den här gången skulle det göras ordentligt. En vlogg om dagen i ett år blev det sagt! Efter det har mycket hänt. Först fick Jon hjälp av norrmannen Marcus Valeur, som filmade och blev en del av Jons familj. Sedan kom en annan norrman, Andreas Hem, och Marcus hoppade av. Eftersom målet var att vara tre i teamet så blev det plats för fransmannen Benjamin Ortega att kliva in.

Filmerna som läggs ut är välfilmade, välproducerade och har bra innehåll. Man jobbar i princip dygnet runt med producerandet och nu har man kommit till den punkten när det första året har gått. Så vad händer nu?

I ett avsnitt häromdagen så meddelade Jon att efter ettårsdagen så kommer vloggen att komma ut med fyra avsnitt per vecka. På så sätt så får han och teamet tre dagar på sig att komma på bra innehåll, resa, och klippa ihop en vlogg som ska bli ännu bättre än den redan är. Det stora problemet har, enligt Jon själv, varit att hjärnan i princip kokar över av att tänka på att filma det man gör, att klippa gårdagens film och att hålla sig uppdaterad med vad som skrivs om det som lades ut dagen innan. Därför tror han att innehållet kan bli ännu bättre med fyra dagar per vecka som utgivningstakt.

Vi ser fram emot fortsättningen och gratulerar på ettårsdagen!

Klippet nedan är ett ihopklipp av höjdpunkter från året som gått, gjort av Florian Landenberger.

Enjoy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar