fredag 29 november 2013

Ny produkt, lättuppslaget gömsle med golv

Ny produkt i vårt sortiment är ett gömsle från Stealth-Gear, specialist på fototillbehör för naturfotografer. Detta gömsle, Stealth-Gear Extreme Aquaproof, är lite speciellt i det att det är ganska stort och det faktum att det har golv som skyddar från fukt underifrån.

Storleken, gömslet är som sagt stort och det rymmer utan problem två fotografer med utrustning. Tanken är också att man vid behov ska kunna sova i gömslet, för att till exempel fotografera orrspel tidigt om morgonen. Om man ska vara två som sover i gömslet bör man nog prova först.

Golvet, som är vattentätt och tål ganska mycket, gör att liggunderlag, sovsäckar och annan utrustning skyddas från fukt genom marken.

Att slå upp gömslet tar bara några sekunder, genom den snillrika konstruktionen med aluminiumpinnar som bär upp och som fjäderbelastar mittpelaren. Tryck upp mittpelaren och skruva sedan bort pinnen i mitten. Röret som sitter på insidan fungerar som distans. Efter du har tagit bort pinnen sätter du dit den extra biten tak som följer med. Nedtill på varje sida sitter en öppningsbar glugg där du ska stoppa ut det tredje stativbenet. Detta gör att du sparar massor av plats inne i gömslet.

Är du intresserad av naturfoto är du välkommen till oss för att se på ett gömsle eller andra tillbehör!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar