onsdag 8 augusti 2012

Nya kamerväskor, TnB Expert Shoot

Två nya kameraväskor hos oss är TnB Expert Shoot XL och XXL. De har en form av klassiska reporterväskor och skiljer sig i storlek. Formen är rektangulär med skarpa hörn för att få plats med så mycket som möjligt med hänsyn till storleken. Båda är svarta, har handtag i locket, löstagbar axelrem och inbyggt regnskydd.

TnB Expert Shoot XL är sitt namn till trots en inte alltför stor väska. Den har innermåtten 18 x 12 x 10 cm (BxHxD) och är lämplig för en mindre videokamera och tillbehör, alternativt en mindre systemkamera med något extra objektiv.



TnB Expert Shoot XXL däremot är en betydligt större kameraväska. Innermåtten är 33,5 x 16,5 x 16 cm (BxHxD). Den har plats för en DSLR med monterad normalzoom, 2-3 extra objektiv och en extern blixt. Framtill på väskan finns ett större fack för kablar och annat, och både båda sidorna finns mindre fack för förvaring av batteriladdare och annat. I lockets insida finns det två nätfickor för förvaring av minneskort, kamerabatteri och annat. Tack vare nätet ser man lätt vad som finns i fickorna och kan hålla god ordning.





Båda väskorna är mycket sköna att bära och vi rekommenderar dessa prisvärda kameraväskor för dig som vill kombinera prisvärt och bra.
/Fotofyndet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar