lördag 27 december 2014

Twittergräl med paparazzo

Sångerskan Katy Perry har hamnat i ett offentligt gräl på Twitter med paparazzon Jamie Fawcett. Fawcett är ökänd inom yrket och har åtskilliga gånger blivit anmäld och stått anklagad för olika överträdelser av kändisar. En som tidigare varit speciellt utsatt är Nicole Kidman som anmält Fawcett flera gånger. Även fd Spice Girls-medlemmen Melanie Brown har dragit honom inför granskning.

Den här gången är det alltså Katy Perry som grälar med Jamie Fawcett. Orsaken ska vara att Perry besökt ett bad utanför Sidney där nakenhet är tillåten, vilket hon enligt uppgift ska ha bejakat. Fawcett fotograferade henne vilket Perry upprörs över. Dock verkar Fawcett ha tagit seden dit han kom, för i ett svar på Twitter säger Perry att Fawcett bör komma ihåg att hon har nakenbilder på honom som visar hans "lilla penis och stora mage".

Samtidigt som man har förståelse för att kändisarna är påpassade av fotografer så tycker man ju ändå att det inte är förvånande om en kändis av Katy Perrys dignitet besöker ett nakenbad så kommer det att tilldra sig en del intresse. Ännu har inget media publicerat bilderna på Katy Perry på nakenbadet.

Katy Perry

Foto: mp3waxx.com
Licensierad under Creative Commons

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar