lördag 14 maj 2016

Kraftfullt och flexibelt blixtpaket

Måste slå ett slag för vårt blixtpaket med två blixtar och en kontrollenhet. Det är ett fantastiskt kit, med möjlighet att bygga ut för den som vill.

Blixtarna är 2st YongNuo YN560IV, med inbyggd radiomottagning. Kontrollenheten är en YN560-TX.

Blixtarna har ledtal 58 vid ISO100, vilket ger gott om kraft oavsett om du vill ljussätta en grupp med människor eller övervinna solen som upplättningsblixt en solig dag. Från kontrollenheten har du full kontroll på blixtarna och kan byta programläge (M, strobe, OFF) och justera såväl effekt som zoomläge. Just att kunna slå av blixten från kontrollenheten är en stor fördel om du har två blixtar och vill mäta in med en ljusmätare. Spar otroligt mycket tid att kunna göra allt det från kontrollenheten.

För att kunna styra varje blixt individuellt ställs båda in på samma kanal, men olika grupp. Om du lägger till fler blixtar finns det totalt 6 grupper på kontrollenheten som kan användas. Om du har flera blixtar som du vet att du alltid vill ha samma inställning på, kan du lägga dessa i samma grupp och på så sätt göra plats för många blixtar i systemet.

Om du redan idag använder ett annat system från YongNuo är det stor chans att det är kompatibelt med kontrollenheten. RF602, RF603 och RF622 är kompatibla i olika utsträckning. Fråga så berättar vi gärna mer.

För den som önskar finns det tillbehör att köpa till, softbox, hållare för Bowens-tillbehör, paraplyhållare och en del annat.

Välkomna att släppa strobisten inom dig fri!

Blixtpaket YongNuo






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar