fredag 11 november 2016

Ny produkt: Bekväm kamerarem av rapid-typ

En ny produkt som vi väntat länge på är en kamerarem av så kallad rapid-typ. Denna typ av kamerarem bär man diagonalt över kroppen, så att remmen belastar vänster axel och kameran hänger på höger sida. När man ska fotografera tar man bara upp kameran, låter den glida upp längs remmen, och tar sina bilder. Sedan låter man kameran glida ned igen och hänga på höften. Kameran hänger alltså på axeln hela tiden, och man slipper ta den av och på, eller att låta den hänga runt nacken. Att låta en kamera med teleobjektiv hänga runt nacken vet de flesta att det kan bli väldigt ansträngande efter några timmar.

För att hålla remmen på plats finns en rem som man ska dra under vänster arm och två justerbara clips som bestämmer hur långt upp respektive hur långt bak kameran ska tillåtas löpa i sina respektive ändlägen. Remmen fästes i kameran med hjälp av en skruv med ögla som gängas in i kamerans stativgänga.

Anledningen till att det tagit ett tag för oss att hitta den här produkten är att vi har sett och testat andra som inte varit bra, och vi vill erbjuda produkter som vi själva har testat och som vi vet är bra. Vi är, till skillnad från andra i branschen, själva hängivna fotografer. Kamerarem av den här typen är en helt ovärderlig hjälp när man till exempel fotograferar i studio och måste ha båda händerna fria för att använda ljusmätare.

Välkommen in till vår webbutik och se själva på den nya kameraremmen.

Kamerarem rapid svart





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar