tisdag 7 juni 2016

När det inte klaffar...

Har haft lite dålig tur med bokade fotograferingar ett tag nu. För en tid sedan var jag ute vid havet och skulle fota en modell. Vi hade bara börjat förbereda oss och ställt upp viss utrustning när vädret blev sämre och blåsten tilltog. Det var jättenära att en del av utrustningen förstördes och vi fick avbryta.

Senare var det tänkt att en modell från Göteborg skulle komma upp och bo på ett fint hotell i området. Tanken var att fotografera både utomhus och i hotellets fina fum. Men av det blev det inget heller, då modellen bara tog sig till Arlanda, sedan var flyget till Sundsvall inställt. Inga platser på senare flyg heller, utan en biljett hem till Göteborg. Hela helgen inställd.

Att prata om varandra när det gäller framåt i tiden är lätt. "Nästa helg", "om två veckor", osv går lätt att missförstå. Därför är jag noga med att ange vilket datum det gäller. Det går inte att missförstå. Trots det uppstår det ibland missförstånd, vilket också hände mig nyss.

Men nu är det nya tag, ännu tydligare angivelser av datum och tider, bekräfta att en bokning är gjord, och inte minst studerande av väderprognoser. Flyg som ställs in i sista minuten är det svårare att gardera sig mot.

/Christer

Modell: Claire
Foto: Christer Hägglund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar