tisdag 5 december 2017

Testar ny utrustning

Har beställt lite ny utrustning av en av våra leverantörer. Tanken är att testa dem själv först för att sedan ta in dem i sortimentet. Det är alltid vår princip att vi ska sälja de produkter vi själva väljer att använda.

Till skillnad från andra aktörer i branschen så fotograferar vi som jobbar med Fotofyndet mycket själva.

Marie, som ni oftast pratar med om ni ringer till oss, fotograferar katterna i den egna uppfödningen. Barn har också varit en specialitet för Marie, men nu börjar de egna barnen bli lite för stora för att uppskatta en "mammarazzi".

Jag Christer, som jobbar med en del av det som sker i bakgrunden på Fotofyndet, fotograferar mycket motorsport och porträtt/modeller. Jag gör regelbundet uppdrag för betalande kunder både när det gäller porträtt, motorsport och produktfoto.

Det här gör att vi tycker att vi kan skapa oss en bild av vad som fungerar bra. Vi kan dessutom hjälpa till om du har problem med att få prylarna du köpt av oss att fungera ihop med annan utrustning.

Däremot vill jag påpeka, gäller den servicen bara för utrustning som vi har sålt. Har du köpt den någon annanstans i Sverige eller utomlands kan vi inte hjälpa till. Detta på grund av att vår tid är begränsad och att vi måste prioritera att hjälpa våra kunder, som genom att handla av oss har köpt sig rätten till den hjälpen.

De nya produkterna som lär landa först är inom segmentet ljus i studio och vi kommer att se till att de fungerar med den utrustning som vi sedan tidigare erbjuder.

/Christer
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar