onsdag 4 april 2012

Nyhet: Nya kameraryggsäckar

Vi presenterar idag två nya kameraryggsäckar från Bilora. Det är den mångsidiga och flexibla Multi Snap Pack 10, och storebror 30. Båda ingår i serien All Season Adventure, vilket ger både utseendemässiga och funktionsmässiga likheter med våra tidigare modeller All Season Adventure I, II och III.

Den stora fördelen med vår nya kameraryggsäck är att den även fungerar som en slingväska. En slingväska är i det närmaste en blandning mellan axelremsväska och ryggsäck. Den enda axelremmen går diagonalt och betyder att man kan vrida fram väskan när man vill nå innehållet, utan att ta av sig den. Eftersom den här modellen är båda delarna så kan man lätt bära sin utrustning på ryggen, bekvämt med två axelremmar, tills man kommer fram till sitt uppdrag. Där knäpper man om axelremmarna och får istället en slingväska som gör att utrustningen blir snabb och lätt att komma åt.

Välkommen in och se våra nya modeller, Kameraryggsäck & slingväska Bilora Multi Snap Pack 10 och Kameraryggsäck & slingväska Bilora Multi Snap Pack 30
Snap Pack 30

Snap Pack 10


Fotofyndet, kameraryggsäckar & kameraväskor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar